HTML

Szállodák erre-arra...

A blogon szállodai tapasztalataimat szeretném megosztani. Csak úgy...

Friss topikok

  • Utaz(gat)ó: @nyelvmester: Köszönöm a jókívánságokat! Egyúttal neked pedig szeretnék sok sikert kívánni a száll... (2010.09.07. 15:05) Hotel Astoria Kitzbühel

Linkblog

Archívum

Üdvözlet

2010.09.06. 16:39 Utaz(gat)ó

Egy ideje úgy vagyok vele, nem ártana elkezdeni blogot írni. Sokat gondolkodtam róla, mi legyen a témája, de valahogy mindig ott kötöttem ki, hogy az általam igénybevett szállodákról lenne érdemes írni. Pozitív és negatív élmények, ajánlott, elfogadható és kerülendő helyek. Ilyesmi.

Magamról csak annyit mondanék, hogy huszonéves egyetemista vagyok. Előfordul, hogy egyedül utazom, előfordul, hogy barátokkal, néha a családommal.

Néha más témákat is érinteni fogok, de ezek a postok is leginkább az utazással, esetleg éttermekkel, kávézókkal lesznek kapcsolatosak.

Eleinte rövidebb beszámolókra számíthattok, korábbi utazásaim során igénybevett szállodákról. Amint alkalmam lesz újra útra kelni, jönnek a hosszabb postok.

Utaz(gat)ó

Szólj hozzá!

Címkék: hello

A bejegyzés trackback címe:

https://szallodak.blog.hu/api/trackback/id/tr462275459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása